Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Επιστροφή στις νίκες

Επέστρεψε στις νίκες ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μετά την ήττα από τον Τήρωνα την προηγούμενη αγωνιστική καθώς επικράτησε χτες του Βέλου με 59-48. Όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα το ματς επουδενί δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Για μία ακόμα φορά ο Ποσειδώνας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι βρισκόμενος πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι συντηρούσαν ένα προβάδισμα που έφτασε μέχρι τους 6 πόντους (11-17) χτυπώντας κυρίως μέσα στη ρακέτα με αρκετά καλάθια από τους Χριστοδούλου-Πανούση. Μόλις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βελτιώσουν κάπως την αμυντική τους συμπεριφορά και να εκμεταλλευτούν την κόπωση της ομάδας του Βέλου λόγω των περιορισμένων της επιλογών προσπέρασαν στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 30-28.

Ως συνήθως, ο Ποσειδώνας ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και με ένα γρήγορο 7-0 προηγήθηκε με 37-28 και έτσι εδραίωσε την πρωτοπορία του στο σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η αστοχία σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές χαρακτήρισαν την επιθετική λειτουργία των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.Το Βέλο προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει μέχρι τους 6 (53-47), κάπου εκεί όμως η ομάδα του Λουτρακίου αντέδρασε ψύχραιμα και με σωστές επιλογές στην επίθεση διαμόρφωσε το τελικό 57-48.

Δεκάλεπτα: 15-17, 15-11, 11-4, 18-15

Ποσειδώνας Λουτρακίου:Σταυρόπουλος 14, Ουλής 12(1), Καραγιάννης 9(1), Δέδες 7(2), Μάστορης 6, Μπόκος 6, Χριστοφιλόπουλος 5, Κουτρούλης 1, Γκόλιας, Δημητριάδης, Γλυκοφρίδης, Τσακίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΣ. ΒΕΛΟΥ: Πανούσης 16, Δεληγιάννης 12 (2), Χριστοδούλου 8, Μακρής 5(1), Τσικουδής 4(1), Μουτάφης 2, Βράκας 1, Αδάμ.

Διαιτητές: Κουτσοδήμος, Πετρόπουλος

Επιστροφή στις νίκες

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Τήρωνα επικρατώντας του Βέλου με 59-48 στο Λουτράκι σε ένα παιχνίδι το οποίο επουδενί δεν διεκδικσεί δάφνες ποιότητας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου